66

1Minuut: De headlines vandaag en tassen van Els

Vandaag bij 1Almere 1Minuut een exclusieve reportage over de tassen van Els. Els woont in de Almeerse Filmwijk en maakt voor haar hobby leren tassen. We kwamen haar tegen bij Het Groentesoep Festival. Vandaag zie je hoe zij de tassen maakt en met welke tas ze ooit een prijs won. Aanstaande woensdag zie je het vervolg van deze reportage. Dan vertelt Els onder andere over het materiaal waarvan de tassen zijn gemaakt en hoe zij het wonen vindt in Almere. Ook gaat het nog even kort over duurzaamheid.

Headlines

Vandaag in de headlines:

  • Halloween flink gevierd in het centrum van Almere Buiten
  • Dierenasiel Almere gaat toch door; met een nieuw bestuur
  • Geen grote vuurwerkshow in centrum van Almere
  • Hotel naast station Almere Centrum opent bijna de deuren.

Meer uitgebreide artikelen vind je natuurlijk op deze website.

Dit vind je misschien ook interessant