Vanwege de verwachte weersomstandigheden zijn de wegwerkzaamheden van vandaag aan de A6 verplaatst naar morgen (zondag). Dat meldt Rijkswaterstaat. De werkzaamheden kunnen voor ernstige hinder zorgen. Er wordt zondag gewerkt aan de weg tussen Almere Buiten en Knooppunt Almere.

Omrijden

“Wij adviseren verkeer vanuit Lelystad richting Utrecht gebruik te maken van de N302 en de N305 richting de A27”, zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. “Ook verkeer met bestemming Almere of Amsterdam adviseren wij gebruik te maken van deze route. Verkeer komende vanuit Almere Buiten richting Almere Stad, Amsterdam en Utrecht adviseren wij om via de Buitenring en de Tussenring naar de A6 te rijden (oprit 6 Almere Buiten-West of oprit 5 Almere Stad)”.

(klik op de afbeelding hieronder om te vergroten).

Asfalt

Aannemer Parkway6 gaat vlak voor het knooppunt, ter hoogte van de aansluiting Almere Buiten, het asfalt herstellen. Hierdoor is er maar één rijstrook beschikbaar tussen Almere Buiten en het knooppunt. Ook de verbindingsboog bij het knooppunt Almere, komende vanuit Lelystad richting de A27, is afgesloten. Er worden adviesroutes ingesteld.

Comments are closed.