57

Evenementen in Almere: Van Halloween tot Sinterklaas

De evenementenagenda van 1Almere is bijgewerkt. In de agenda vindt je nieuwe evenementen die in de komende maand plaats vinden in Almere. Zo is er een Halloween feest bij Stichting Almeerse Handen Ineen en wordt de jaarlijkse Sinterklaasintocht gehouden in Almere Haven.

Andere evenementen

Er zijn uiteraard meer evenementen. Komende maand vindt bijvoorbeeld de expositie van Juicy Details plaats in de bibliotheek in Almere Stad. Juicy Details is een zinnenprikkelende fotocollectie van fotograaf Sylvia Huisman (1969). Van donderdag 1 november t/m zondag 2 december is in bibliotheek Stad de expositie Juicy Details van fotograaf Sylvia Huisman te zien.

Ook kun je sporten in het Lavendelplantsoen. “Sport is een belangrijk onderdeel van het activiteitenprogramma van Multiclub in de Kruidenwijk. In samenwerking met TIO bieden de jongerenwerkers dan ook iedere donderdag de mogelijkheid om te sporten aan kinderen en jongeren”, zo staat op de website van De Schoor.

Op 5 november wordt het Almeers dictee gehouden. Inloop is vanaf 19:30 uur. Aanmelden kan tot 28 oktober. Meer informatie op de website van de bibliotheek.

Evenementenagenda

Bekijk alle evenementen in onze evenementenagenda.

Dit vind je misschien ook interessant