59

Dagoverzicht 26 oktober 2018: A6, Flevoziekenhuis en Ali B.

Wat gebeurde er vandaag, vrijdag 26 oktober 2018, in Almere? Lees het hieronder in het dagoverzicht met lokaal nieuws uit jouw buurt. Je leest hieronder een samenvatting van nieuwsartikelen die eerder vandaag werden gepubliceerd op 1almere.nl. Met vandaag:

  • Zaterdag verwacht Rijkswaterstaat ernstige verkeershinder op A6
  • Flevoziekenhuis bereidt zich voor op toename patiënten
  • Ali B. stelt theatertour uit
  • Nieuwe aflevering 1Minuut

Verkeershinder A6

Morgen wordt er ernstige verkeershinder verwacht op de A6. Dat meldt Rijkswaterstaat. De verkeershinder kan ontstaan door wegwerkzaamheden tussen Almere Buiten en Knooppunt Almere. De planning van de werkzaamheden is onder voorbehoud van de weersomstandigheden van morgen. Het is daarom ook mogelijk dat de werkzaamheden met een dag worden uitgesteld.

(Klik op de afbeelding om te vergroten. Op de afbeelding zie je de omleidingsroute die wordt geadviseerd door Rijkswaterstaat. Bron: Rijkswaterstaat).

Lees hier meer (onder andere over de omleidingen) >

Toename patiënten Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis bereidt zich met omliggende ziekenhuizen voor op de opvang van patiënten van de MC IJsselmeerziekenhuizen. Dat meldt het ziekenhuis op de website. “Het Flevoziekenhuis is in nauw overleg met ziekenhuizen in de regio en de zorgverzekeraars met als doel gezamenlijk de ziekenhuiszorg in Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Urk te continueren”.

Het Flevoziekenhuis in Almere heeft inmiddels een speciaal nummer geopend zodat patiënten makkelijk informatie kunnen krijgen over de situatie. Dit nummer is: 036-8689704.

Lees meer >

Ali B.

Ali B. stelt zijn theatertour uit. De Almeerse rapper wil de theatertour ‘Koorts’ pas volgend jaar in première laten gaan. Reden is dat ‘de thematiek van de voorstelling is ingehaald door de actualiteit’, zo schrijft de rapper in een verklaring. Ook veranderingen in zijn privéleven zouden een rol spelen bij het uitstellen van de tour. Bezoekers van de show zijn inmiddels op de hoogte gebracht door middel van een mail.

1Minuut

Vandaag was er een nieuwe aflevering van 1Almere 1Minuut. Bekijk het hieronder. De volgende aflevering zie je aanstaande maandag. Dan gaan we op bezoek bij een inwoner van de Almeerse Filmwijk.

Dit vind je misschien ook interessant