Vandaag een korte aflevering van 1Almere Actueel. Je ziet in één minuut de headlines van het Almeerse nieuws. In de headlines gaat het over het Flevoziekenhuis. Het ziekenhuis bereidt zich voor op de komst van extra patiënten nu het ziekenhuis in Lelystad en omliggende gemeenten failliet is. Ook gaat het over valse 50-euro-biljetten. Er zijn twee mannen aangehouden die vals geld zouden hebben geproduceerd. De headlines beginnen met aandacht voor de verwachte ernstige verkeershinder op de A6. Tussen Almere Buiten en Knooppunt Almere wordt het asfalt hersteld.

Meer uitgebreid nieuws lees je in het nieuwsoverzicht op deze website.

Podcast

Aanstaande zondag kun je luisteren naar de 1Almere-podcast. Daan Molenaar laat je dan historische muziek horen over het openbaar vervoer.

Comments are closed.