54

Arrestaties na onderzoek drugsdealers

Een 32-jarige man uit Almere is vrijdag aangehouden. Hij wordt verdacht van het bezitten van en op grote schaal dealen in verdovende middelen. Dat meldt de politie.

Onderzoek

“De politie startte in maart een onderzoek nadat er meldingen binnenkwamen dat de man op grote schaal verdovende middelen zou dealen in Almere Buiten”, zegt een woordvoerder van de politie. “Op vrijdag 19 oktober is de verdachte door een arrestatieteam aangehouden toen hij in de auto zat te wachten op een klant. Eerder die dag werden al drie vermeende klanten van de dealer aangehouden, ook zij kwamen uit Almere”.

Bouwmeesterbuurt

De politie gaat verder met het onderzoek. Bij de aanhouding in de Bouwmeesterbuurt werd tijdens de huiszoeking bij de verdachte een groot geldbedrag aan contanten gevonden en verschillende pakjes met verdovende middelen. Ook werd een auto in beslag genomen.

Dit vind je misschien ook interessant