Almere in video, audio en duizenden woorden

[poll id=”35″]

Op 1Almere zijn er dagelijks artikelen te lezen over de meest actuele gebeurtenissen in de stad. Daarnaast zie je video’s en podcasts over uiteenlopende activiteiten en evenementen. Maar wat vinden Almeerders het prettigst om naar te kijken of te luisteren? Kortom, lezen Almeerders liever over wat er gebeurt in de stad? Of kan een podcast ook heel interessant zijn?

Vind ik leuk

Stichting 1Almere is benieuwd naar jouw lees-, kijk- en luisterervaringen. Op die manier kunnen we onze artikelen, video’s en podcasts nog beter afstemmen op inwoners van Almere. Wij zijn benieuwd naar wat jij leuk vindt.

Voorbeelden

Hieronder kun je enkele voorbeelden bekijken van de artikelen en video’s bij 1Almere. Ook kun je er een podcast beluisteren.

En nog een video…

Of luister je liever naar de podcast?

Lokale omroep

Stem ook eens op deze poll: “Hebben Almeerders behoefte aan een lokale omroep?”

[poll id=”6″]

Eerder gaven Almeerders hun mening in de rubriek ‘Straatpeil‘.