52

Verdachten wapenhandel langer vast

Vijf verdachten van wapenhandel blijven langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris maandag besloten. Het voorarrest is met 14 dagen verlengd.

Aanhouding

Vrijdagmiddag werden de verdachten aangehouden door de politie. Er waren invallen bij een poolcentrum in het centrum van Almere en aan de Palmpolstraat in de Danswijk. De burgemeester heeft op beide locaties de bedrijven gesloten. Gedurende de periode van sluiting wordt onderzocht of langere sluiting gerechtvaardigd is. “Omdat het een lopend onderzoek betreft, kan er op dit moment niet meer informatie over naar buiten worden gebracht”, aldus een woordvoerder van de gemeente Almere.

De verdachten zijn in beperking geplaatst. Zij hebben geen contact met de buitenwereld.

Dit vind je misschien ook interessant