In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in de stad.

Bomen geknakt

Op Facebook maakt iemand melding van geknakte bomen in Het Bos der Onverzettelijken. Het zou gaan om net geplante bomen. “Was het echt nodig om alle nieuwe jonge bomen om te knakken die net geplant zijn in het bos der onverzettelijken? Waarom doen jullie domme aso’s dat eigenlijk?”, zo schrijft een bewoner uit Tussen de Vaarten.

Foto

Bron: Rachel op Facebook.

Drukte in de Filmwijk

In Filmwijk-Zuid zijn de parkeerplaatsen deze week overvol. Voor wie zich afvraagt wat er aan de hand is: er wordt een conferentie gehouden op Het Baken Lyceum. Pinkstergemeente Sionspoort heeft Herman Boon uitgenodigd voor de Bidden en Vastenweek 2018. “Wil je echt een levensverandering meemaken of wil je God nog beter leren kennen dan is dit de ideale gelegenheid om deel te nemen”, zo schrijft de kerkgemeente. De bijeenkomst is uitverkocht en duurt nog tot 27 oktober.

Kapotte scooter

In Tussen de Vaarten staat er een kapotte scooter. Op Facebook vraagt iemand zich af of iemand zijn brommer kwijt is. Is dit voertuig van jou? Dan kun je je melden bij bijvoorbeeld de politie.

Foto

Bron: Rianne op Facebook.

Sportexperience

Het Almere Kenniscentrum Talent (AKT) meldt dat de Sportexperience bijna van start gaat. “We mogen ruim 90 deelnemers verwelkomen en maken er een mooie dag van”, zo schrijft de organisatie op Twitter.

Prikbord

Heb je zelf ook nieuwtjes? Geef het aan ons door via ons nieuwe prikbord!

Comments are closed.