59

1Minuut: Over veiligheid en een nieuw prikbord

Het oude prikbord uit de supermarkt is er nu ook online. Bij 1Almere! Vanaf vandaag is het mogelijk om berichten achter te laten als je bijvoorbeeld iets verdachts ziet in de wijk, op zoek bent naar een klusjesman of vrijwilliger of een evenement organiseert. En over een tijdje moet het zelfs mogelijk worden om oude spullen te koop aan te bieden of juist te vragen zodat je ze kunt kopen.

Neem een kijkje bij het nieuwe prikbord.

Headlines en stellingen

In deze aflevering zie je ook in 1 minuut de headlines van het Almeerse nieuws. Tenslotte zijn er nog uitkomsten te zien van drie stellingen op 1almere.nl. De uitkomsten zie je in één minuut. Hieronder kun je op de stellingen uit de uitzending stemmen.

[poll id=”34″]

[poll id=”33″]

[poll id=”3″]

Dit vind je misschien ook interessant