242

Vacatures 22 oktober 2018

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Hieronder een overzicht van vacatures in de vacaturebank van de VMCA.

Landelijke Luisterlijn

Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Ben jij ’s nachts op je scherpst? Dan is Sensoor, de Landelijke Luisterlijn in Flevoland naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem.

Lees meer over de vacature >

Kinderactiviteiten

De Schoor zoekt nog vrijwilligers voor kinderactiviteiten.

“De kinderactiviteiten vinden plaats in en rondom buurtontmoetingscentrum De Wieken in de Molenbuurt. In De Wieken werken 42 vrijwilligers samen om het buurtontmoetingscentrum een plek te laten zijn waar diverse doelgroepen van alles kunnen doen en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten”, aldus De Schoor.

Lees meer over deze vacature >

Accordeonist(e) gezocht

Een bijzondere vrijwilligersvacature: Koor Poldertranen zoekt een accordeonist(e).

“Wij zijn een koor met ca 50 leden, vooral met smartlappen, maar ook wat moderner Nederlands. Van de mooie Westertoren tot aan Mag ik dan bij jou.
We zingen onder enthousiaste en kundige leiding van Jorge Verkroost en zoeken naast onze basgitarist en accordeoniste nog een accordeonist(e)”, zo laten de koorleden weten.

Bekijk de vacature hier >

Secretaris Stichting Kunst en Fondsenwerving kunstopleiding De Witte Olifant

“De stichting heeft als doel het werven van gelden via fondsen en andere middelen ter bevordering van de ontwikkeling van kunstzinnig getalenteerde personen met een ( verstandelijke ) beperking.
Als secretaris ben je een volwaardig lid van het dagelijks bestuur van de stichting die activiteiten organiseert en zich vertegenwoordigt om middelen te werven en/of aandacht te vragen voor De Witte Olifant”.

Deze vacature iets voor jou? Bekijk het hier verder >

Vrijwilliger Administratie bij AAP

Voor de afdeling Personeelszaken; Vrijwilligersbeleid, zijn we op zoek naar een enthousiaste: Vrijwilliger Administratieve Ondersteuning PZ.

Meer lees je hier >

Andere vacatures

Uiteraard zijn er meer vacatures. Een totaal overzicht van vrijwilligersvacatures vind je op de website van de VMCA vacaturebank. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op Twitter. Of op de vacature-pagina van 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant