Het is Almere City FC vrijdagavond niet gelukt om Go Ahead Eagles te verslaan. In het Yanmar Stadion in Almere kwam de ploeg van trainer Michele Santoni net te kort om de tegenstander uit Deventer uit te schakelen. “Ondanks de 0-1 nederlaag staan de Almeerders nog altijd op de derde plaats van de ranglijst. Volgende week wacht alweer de volgende topper, uit bij FC Twente. De periodetitel staat dan nog altijd op het spel”, zo meldt de club.

Lastig

“Almere City FC had het in de eerste helft lastig tegen de medekoploper uit de Keuken Kampioen Divisie. Het grootste gevaar kwam van Stef Lelieveld, die de bal vanaf de rechterflank voor gaf, maar net geen medespeler wist te bereiken. Vlak voor rust kwamen de gasten op voorsprong”.

De ploeg van Santoni blijft bij een goed resultaat meestrijden om de bovenste plaatsen en maakt bovendien nog kans om de eerste periodetitel te winnen.

Afscheid

Vrijdag nam Almere City FC afscheid van Silvester van der Water, die deze zomer naar Heracles in Almelo vertrok.

FC Twente

Deze week wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen FC Twente.

Comments are closed.