Stichting MTB&More wil samen met vijftig vrijwilligers een nieuw mountainbikeparcours aanleggen. De vrijwilligers zijn nodig om het parcours te testen. De stichting is al begonnen met de aanleg van de nieuwe MTB-route Braambergen/Kemphaan.Op dit moment zijn de eerste voorbereidingen en planningswerkzaamheden afgerond en is de definitieve route vastgesteld in overleg met de betrokken partijen”, zo meldt de stichting in een persbericht.

Vrijwilligers

“Het is nu tijd om daadwerkelijk aan de aanleg te beginnen en dat betekent dat zoveel mogelijk vrijwilligers onder leiding van de professionele routebouwer Patrick Jansen aan de slag gaan om de route vorm te geven. Tijdens de aanlegfases zullen onder andere snoeiwerkzaamheden en het aanbrengen van verharding door vrijwilligers moeten worden gedaan. Op dinsdagavond 23 oktober om 19:30 zal de Stichting MTB&More een voorlichtingsbijeenkomst organiseren waarin het complete project wordt uitgelegd en zal worden aangegeven wat er nog moet gebeuren”, aldus de stichting.

De voorlichtingsbijeenkomst wordt gehouden in het clubgebouw van de FRTCA/ASV op het FBK-sportpark, competitieweg 5.

Comments are closed.