Op maandag zie je in de vodcast van 1Almere het laatste nieuws uit onze stad. Daarnaast kun je kijken naar wat je binnenkort kunt verwachten bij 1Almere. Er komen namelijk wat nieuwe rubrieken bij op de website.

Nieuw

Wat er nieuw is, zie je in de komende weken. Op maandag alvast een vooruitblik bij 1Almere 1Minuut. Ook wordt er een nieuwe stelling gepubliceerd. In de aflevering van 1Almere 1Minuut kort aandacht voor die stelling.

Oud

Op maandag en woensdag is er aandacht voor de uitkomsten van oudere stellingen op de website. Onder andere de uitslag over de stelling rondom veiligheid in de wijk komt aan bod. Je kunt nog steeds stemmen op de stelling: De politie in Almere doet er voldoende aan om inbraken te voorkomen. Uiteraard ook aandacht voor de andere uitkomsten van stellingen en polls op de website.

Headlines en podcast

De komende week zie en hoor je in alle uitzendingen de headlines van het Almeerse nieuws. Op zondag kun je ook luisteren naar een special rondom historische muziek. Daan Molenaar laat je diverse muziek horen.

“Het brengt ons verder of weer thuis, het openbaar vervoer waarover dit programma gaat. Diverse middelen van vervoer komen in deze aflevering voorbij, het gaat hier over de auto- en trolleybus, de tram en de trein. De hit “Het busje komt zo” kent iedereen. Ook in Almere. Verder iets over een trolleybus uit een Amerikaanse film uit de oorlogsjaren waarin Judy Garland de hoofdrol speelt. Maar ook liedjes over de tram in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Eén en al nostalgie vooral bij de trein. We gaan dus op reis”, zegt Daan Molenaar.

Comments are closed.