Rien Komen, directeur van Windesheim Flevoland, verlaat Windesheim per 1 januari 2019. Dat meldt de hogeschool op de website. Komen wordt Lid van het College van Bestuur van de Aeres Groep.

Pijn in het hart

Monument Valley“Met pijn in het hart verlaat ik Windesheim Flevoland, waar ik nog niet klaar was. Deze kans kon ik echter niet laten schieten. Het is voor mij een uitdagende volgende stap naar bestuurder, waarbij ik terugkeer naar het prachtige groene domein van agri, food en duurzaamheid in een organisatie die de hele keten van het groene beroepsonderwijs ten volle benut”, aldus Rien Komen.

Groei

Windesheim Flevoland groeit snel. De afgelopen vijf jaar groeide de onderwijsinstelling van zo’n 1.600 studenten in 2013 naar inmiddels bijna 4.000 studenten. “Ik ben ontzettend trots op wat we in Almere met z’n allen voor elkaar hebben gekregen. Dank aan alle collegae, het bestuur van Windesheim en de stakeholders in de regio voor de fantastische samenwerking. Samen hebben we van Windesheim Flevoland een stevige brede hogeschool gemaakt die niet meer weg te denken is uit de regio”, zegt Rien Komen.

Aeres Groep

De Aeres Groep is een groene kennisinstelling in Midden-Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs en vmbo tot mbo en hbo. De Aeres Groep telt 1.250 medewerkers op 14 locaties.

Foto

Rien Komen. Bron: Windesheim Flevoland.

Comments are closed.