Vandaag een korte aflevering van 1Almere 1Minuut. In ongeveer 1 minuut wordt je op de hoogte gebracht van het laatste nieuws uit jouw buurt. Wat gebeurt er op dit moment in Almere? Bekijk het hierboven in 1Minuut.

Vandaag zie je meer over de volgende actuele onderwerpen:

  • TenneT vergroot capaciteit hoogspanningsnet vanwege duurzame energie
  • Almeerders sporten meer dan rest van Nederland
  • Wethouder Jerzy Soetekouw geeft les over sparen
  • Uitslag van de stelling over vuurwerkvrije zones in Almere
  • Nieuwe stelling: De politie in Almere doet er voldoende aan om inbraken te voorkomen.

Vrijdag

Eerder sprak onze verslaggever met de wethouder over het nieuwe Rondje Weerwater. Aanstaande vrijdag zie je het laatste deel. Dan gaat het vooral over de toekomst. Zal de gemeente in de toekomst opnieuw inwoners raadplegen om een keuze te maken voor nieuwe bouwwerken in de stad? En wordt Almere wel degelijk zo duurzaam?

Comments are closed.