67

Actueel: “We gaan het Rondje Weerwater versterken”

In deze aflevering meer over de keuze voor een nieuwe brug. Ook zie je de headlines van het Almeerse nieuws.

Tevreden

Almeerders zijn blij dat er mee beslist mag worden in de keuze voor een nieuwe brug bij het Weerwater. De brug verbindt Almere in de toekomst met de Floriadewijk. ”Ik woon tegenover het Weerwater. Ik wil wel een mooi uitzicht behouden. Daarom stem ik mee”, zegt één van de aanwezigen bij de lancering van de keuzewebsite. Tot 21 oktober kunnen Almeerders kiezen tussen ontwerp A en B.

Vervolg

Eerder sprak onze verslaggever met de wethouder over het nieuwe Rondje Weerwater. Vandaag zie je het uitgebreide verslag. Aanstaande vrijdag zie je het laatste deel. Dan gaat het vooral over de toekomst. Zal de gemeente in de toekomst opnieuw inwoners raadplegen om een keuze te maken voor nieuwe bouwwerken in de stad? En wordt Almere wel degelijk zo duurzaam?

Dit vind je misschien ook interessant