61

Vanavond: Benefietconcert voor slachtoffers in Palu

Vanavond vindt het benefietconcert plaats voor de slachtoffers van het natuurgeweld in Palu, Sulawesi. Het Leger des Heils zal geld inzamelen voor de slachtoffers. De Amsterdam Staff Songsters en Sharon Kips treden vanavond op. Het concert vindt plaats in De Wegwijzer in Almere.

Aardbeving en tsunamie

“Het eiland Sulawesi werd vorige week hard getroffen door de verwoestende aardbeving en tsunami. Het Leger des Heils ter plaatse heeft dringend geld nodig voor hulpverlening en voedsel. Daarom organiseren de Amsterdam Staff Songsters, die nog geen jaar geleden op Sulawesi waren, dit benefietconcert. De entreekosten zijn € 10,- en komen geheel ten goede aan de hulpverlening van het Leger des Heils op Sulawesi”, aldus het Leger des Heils.

Missiereis

“Tijdens de missiereis van de Amsterdam Staff Songsters naar Hong Kong en Indonesië, was de nu zwaar getroffen stad Palu vijf dagen lang de uitvalsbasis voor concerten, diensten en ontmoetingen op het noordelijke deel van het eiland Sulawesi. Er werden nieuwe vriendschappen gesloten en de koorleden hebben veel van het Leger des Heils-werk ter plaatse gezien, zoals het ziekenhuis. Inmiddels is datzelfde ziekenhuis geëvacueerd; veel gebouwen zijn beschadigd en stroom is er niet. Het Leger des Heils op Sulawesi probeert zoveel mogelijk hulp te verlenen en opvang te creëren, maar de mogelijkheden zijn beperkt”.

Dit vind je misschien ook interessant