53

Het bos van Pampushout krijgt 850 woningen

Er zullen 850 woningen worden gebouwd in het bos bij Pampushout. Dat heeft de gemeenteraad gisteravond besloten. Eerder maakten omwonenden bezwaar. Volgens hen verdwijnt met de komst van de woningen het groen uit de wijk.

Handtekeningen

Bewoners haalden 1500 handtekeningen op om de bouw van de woningen tegen te houden. Toch heeft de handtekeningenactie geen effect gehad. De raad stemde in met de bouw van de woningen. Wel mogen bewoners meedenken over de indeling van de wijk.

Groen

De raadsleden hebben met elkaar afgesproken dat er een gebied groen moet blijven. Hierdoor verdwijnt niet al het groen uit de wijk. Bewoners zijn het hier niet mee eens. Zij vrezen dat uiteindelijk toch alles wordt volgebouwd.

Dit vind je misschien ook interessant