57

Almere City FC verdedigt koppositie in Volendam

Vanavond gaat Almere City FC als trotse koploper van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij FC Volendam. “Een tegenstander die een moeizame start van het seizoen doormaakt, maar allerminst onderschat mag worden”, zo laat de club weten.

Pittig duel

“Ondanks de voortvarende start van Almere City FC, beseft iedereen binnen de selectie zich dat er vandaag een pittig duel wacht. Dat blijkt ook wel wanneer we een blik werpen op de cijfers uit het verleden. Sinds de toetreding tot het betaald voetbal in 2005 ging Almere City FC veertien keer op bezoek in het Kras Stadion”, zo schrijft Almere City FC op de website.

Guy Ramos

Naar verwachting debuteert Guy Ramos vanavond in de basis bij Almere City FC. De 33-jarige centrale verdediger vervangt Faris Hammouti. Hammouti is afwezig vanwege oefenwedstrijden met Jong Marokko.

Wedstrijdverslag

Onder andere op Twitter zal te volgen zijn hoe Almere City FC speelt tegen de club in Volendam. Ook op de website van Almere City is na de wedstrijd een verslag te lezen.

Dit vind je misschien ook interessant