De A6 in de richting van Lelystad is ook komend weekend opnieuw dicht tussen Almere Stad en Almere Buiten-Oost. Ook de verbindingsboog vanaf de A27 naar de A6 is afgesloten. Komend weekend vinden er wegwerkzaamheden plaats. De afsluiting duurt van zaterdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

Omleiding

  • Verkeer vanuit Amsterdam richting Lelystad wordt omgeleid via de Hogering en de Buitenring. Verkeer vanaf de snelweg A27 vanuit Utrecht richting Lelystad wordt omgeleid via afrit 36 (Almere Haven/Zeewolde) en de Gooiseweg (autoweg N305).
  • Lokaal verkeer vanuit Almere Haven richting Lelystad kan via afrit 5 (Almere Stad) naar de Waterlandseweg en de Gooiseweg (N305).
  • Verkeer vanuit Almere Stad richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Vrijheidsdreef, Tussenring en Buitenring oprit 8 (Almere Buiten-Oost) te nemen richting Lelystad.
  • Verkeer vanuit Almere Buiten richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Evenaar en de Buitenring oprit 8 (Almere Buiten-Oost) te nemen richting Lelystad.

Foutje

Afgelopen weekend werd er ook al gewerkt aan de weg. Toen werd er een deklaag van het asfalt aangelegd. Ook werd de belijning aangebracht. Daarbij zijn er witte pijlen op het asfalt getrokken. ”Helaas zijn de pijlen per abuis te vroeg op de weg aangebracht. Hierdoor is het mogelijk dat voor de weggebruikers een onduidelijke verkeerssituatie ontstaat. Om onduidelijkheid te voorkomen, worden aankomend weekend de witte pijlen gedemarkeerd (zwart gemaakt). Tot die tijd plaatst aannemerscombinatie Parkway6 extra borden om de verkeerssituatie te verduidelijken”, aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat.

Comments are closed.