53

Kinderboerderij Den Uylpark wint Wecycle Dierendagbonus

Het is alweer een paar dagen terug dat het dierendag was. Toch was er gisteren nog wat dierendagnieuws van Stad en Natuur Almere. Met een fraaie promotievideo, waarin Anne de Geit de hoofdrol speelt, is Kinderboerderij den Uylpark één van de drie winnaars van de Wecycle dierendagbonus. Dat meldt Stad en Natuur.

250 euro

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste). ”In ‘Het Wecycle-avontuur van Anne de Geit’ promoot de kinderboerderij op een leuke manier het inleveren van afgedankte kleine elektrische apparaten op de boerderij. Ook het promotiemateriaal van Wecycle, een gratis kwartetspel, is goed in de video verwerkt”, aldus de jury.

Met de video wint de kinderboerderij een bonus van 250 euro.

Kinderboerderij Den Uylpark

”Kinderboerderij Den Uylpark, onderdeel van Stichting Stad & Natuur Almere, is een gezellige Kinderboerderij met varkens, pony’s, kippen, konijnen, geiten, schapen en cavia’s. Een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en kinderen lekker kunnen spelen”, zo schrijft Stad en Natuur Almere.

”Elke kinderboerderij in Nederland kan inleverpunt worden waar bezoekers gratis afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Als dank voor deze inzet ontvangt de kinderboerderij van Wecycle jaarlijks een sponsorbijdrage van 250 euro. Dit bedrag kan de boerderij naar eigen inzicht besteden”.

Alle 175 kinderboerderijen met wie Wecycle samenwerkt, maakten kans op de bonus.

Dit vind je misschien ook interessant