Geld verdienen met het schrijven van artikelen op de website van Stichting 1Almere. Vanaf vandaag is het mogelijk. De stichting geeft Almeerders de mogelijkheid om zelf nieuws op de website te plaatsen. ‘Schrijvers’ die zich aanmelden, krijgen daarvoor 24 eurocent per bericht.

Redactie

Deelnemers doen mee aan de actie ‘Almere Schrijft Mee!’. Deze actie geeft alle inwoners de kans om hun eigen nieuws te plaatsen op de website van 1Almere. Ook kun je er geld mee verdienen. Als je vijf berichten per dag weet te plaatsen, levert dit al 1,20 euro op. Uiteraard controleert de redacteur van 1Almere eerst de artikelen. Alleen goedgekeurde artikelen worden geplaatst en leveren geld op.

De deelnemers zijn vanuit hun eigen huis onderdeel van de redactie. Deelnemers zijn hierdoor vrijwilliger bij de organisatie.

Aanmelden

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden. Het aanmelden kan via de speciale pagina.

Voorwaarden

Uiteraard zijn er voorwaarden om mee te doen aan de actie. Zo mogen berichten niet te commercieel zijn en moet de lengte van het artikel tussen de 50 en 500 woorden liggen. Andere voorwaarden zijn te lezen in het document ‘actievoorwaarden‘.

Comments are closed.