62

Flevoziekenhuis gaat op de groene toer

Morgen ondertekenen de gemeente Almere, Omgevingsdienst Flevoland en het Flevoziekenhuis de Green Deal Zorg Almere. De partijen hebben afspraken gemaakt om de milieuprestaties te verbeteren en extra kansen voor een beter milieu te benutten.

Milieuthermometer Zorg

Om het doel te kunnen halen, maakt het Flevoziekenhuis gebruik van een milieuthermometer. Het ziekenhuis is al ruim een jaar bezig met de implementatie van deze Milieuthermometer en ontvangt tijdens deze bijeenkomst officieel het bronzen certificaat uit handen van Jan Hoek, wethouder Duurzaamheid, Mobiliteit en Democratische Vernieuwing.

Feestelijk

Het ziekenhuis is blij met de overhandiging van het bronzen certificaat. Morgen wordt er daarom een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in de centrale hal. Het certificaat wordt rond 13.00 uur overhandigd.

Dit vind je misschien ook interessant