Werk aan de winkel! In Almere zijn er nog tal van openstaande vacatures. Zowel vrijwilligersjobs als betaalde banen. Hieronder een overzicht, want naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger kun je iets doen voor de ander. Dat kan variëren van een vrijwilligersbaan in de zorg tot functies op kantoor. Alle vrijwilligersbanen hebben één doel: elkaar helpen. En daarmee geef je niet alleen de ander plezier, maar het geeft jezelf ook voldoening.

In de VMCA-vacaturebank vind je wekelijks nieuwe vrijwilligersvacatures. Hieronder een kleine selectie. Zo kun je kijken of er toevallig iets tussen zit voor jou.

Twitter

Op Twitter zijn er nog wat betaalde banen te vinden.

Bij ons

Ook 1Almere heeft nog een vacature open staan. Bij ons kun je aan de slag als vrijwilliger op de redactie. Ook is het mogelijk om op pad te gaan als verslaggever.

Bekijk de vacature van 1Almere >

Comments are closed.