Vandaag in de 1Almere Podcast een gesprek met René van Loenen. Ook hoor je het laatste Almeerse nieuws over onder andere de wegwerkzaamheden aan de A6 en het besluit rondom de Stints.

Rubriek Hemelse Modder

Vandaag ontvangt Sytze in het programma Hemelse Modder René van Loenen (1950). René gaat na het Christelijk Lyceum in Hilversum, MO Nederlands studeren in Amsterdam en Utrecht. Van 1972 tot 2010 is hij leraar Nederlands aan het Koningin Wilhelmina College in Culemborg. Zijn eerste gedichten schrijft hij voor het radioprogamma Literama van de NCRV. Vanaf eind jaren zeventig legt hij zich toe op het schrijven van liedteksten voor de kerk, eerst met de componisten Jacques van den Dool en Yme van der Valk. In de jaren tachtig schrijft hij verschillende teksten voor de IKON.

RB

De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door RB.

Maandag

Morgen zie je weer een nieuwe aflevering van 1Almere 1Minuut. Dan spreken we met kunstenaar Daan Roosegaarde over het Space Waste Lab in de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Het project gaat over ruimteafval.

Comments are closed.