Het Leger des Heils organiseert op vrijdag 12 oktober 2018 een benefietconcert. Het concert is bedoeld om geld in te zamelen voor de slachtoffers en opbouw van Palu en Sulawesi. Op het Indonesische eiland was vorige week een aardbeving en tsunami. Daarbij kwamen 1.558 mensen om het leven. Gevreesd wordt dat dit aantal de komende dagen alleen maar zal stijgen.

De Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils geven samen met Sharon Kips een concert.

De Wegwijzer

Het concert vindt plaats in De Wegwijzer aan de Makassarweg nr. 80 in Almere. De entreekosten zijn € 10,- en komen geheel ten goede aan de hulpverlening van het Leger des Heils op Sulawesi.

Missiereis

”Tijdens de missiereis van de Amsterdam Staff Songsters naar Hong Kong en Indonesië, was de nu zwaar getroffen stad Palu vijf dagen lang de uitvalsbasis voor concerten, diensten en ontmoetingen op het noordelijke deel van het eiland Sulawesi. Er werden nieuwe vriendschappen gesloten en de koorleden hebben veel van het Leger des Heils-werk ter plaatse gezien, zoals het ziekenhuis. Inmiddels is datzelfde ziekenhuis geëvacueerd; veel gebouwen zijn beschadigd en stroom is er niet. Het Leger des Heils op Sulawesi probeert zoveel mogelijk hulp te verlenen en opvang te creëren, maar de mogelijkheden zijn beperkt”, aldus het Leger des Heils op internet.

Foto

Giro 555 campagnefoto Sulawesi. Bron: Giro 555.

 

Comments are closed.