59

Deel A6 vanaf vanavond dicht

Een deel van de A6 in de richting van Lelystad is komend weekend dicht. Het gaat om het weggedeelte tussen afrit 5 (Almere-Stad) tot en met afrit 8 (Almere Buiten-Oost). Ook de verbindingsboog vanaf de A27 naar de A6 richting Lelystad is afgesloten. Dat meldt Rijkswaterstaat. De A6 vanuit Lelystad richting Amsterdam blijft gewoon open.

De afsluiting duurt van vrijdag 5 oktober 20.00 uur tot en met maandag 8 oktober 6.00 uur.

Omrijden

Er worden omleidingsroutes ingezet. Verkeer vanuit Amsterdam richting Lelystad wordt omgeleid via de Hogering en de Buitenring. Verkeer vanaf de A27 vanuit Utrecht richting Lelystad wordt omgeleid via afrit 36 (Almere Haven/Zeewolde) en de Gooiseweg (N305).

”Lokaal verkeer vanuit Almere Haven richting Lelystad kan via afrit 5 (Almere Stad) naar de Waterlandseweg en de Gooiseweg (N305). Verkeer vanuit Almere Stad richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Vrijheidsdreef, Tussenring en Buitenring oprit 8 (Almere Buiten-Oost) te nemen richting Lelystad. Verkeer vanuit Almere Buiten richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Evenaar en de Buitenring oprit 8 (Almere Buiten-Oost) te nemen richting Lelystad”, zo meldt Rijkswaterstaat op internet.

”Houd rekening met ongeveer 15 tot 20 minuten extra reistijd”, zo laat Rijkswaterstaat weten.

Dit vind je misschien ook interessant