62

Wijkagent Jeffrey Halsema te gast in PolitiePodcast

Wijkagent Jeffrey Halsema uit Tussen de Vaarten was te gast in de tweede aflevering van de PolitiePodcast. Halsema vertelde onder andere over woninginbraken en waarom verdachten soms onherkenbaar gemaakt worden.

Werk

”Als wijkagent ben ik de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie. Mijn werk speelt zich deels op straat af en deels achter de schermen”, zo vertelt Jeffrey Halsema. ”Ik ben voor de bewoners een eerste aanspreekpunt als het gaat om openbare orde en criminaliteit in de wijk. Daarnaast onderhoud ik contact met partners zoals de gemeente, welzijnsorganisaties en winkeliers.”

In de PolitiePodcast werd uitgebreid verteld over de werkzaamheden die de wijkagent verricht in Almere.

Beluisteren

De podcast is op meerdere plekken te beluisteren. Zo kun je de podcast beluisteren op Spotify, iTunes en via Soundcloud.

Dit vind je misschien ook interessant