Almeerse ondernemers in het centrum dienen een schadeclaim in na een storing van KPN. Een kabelbreuk bij de Olstgracht veroorzaakt sinds vorige week een langdurige storing. Verschillende ondernemers zeggen dat zij geen internet hebben en niet kunnen bellen. Ook het televisie-ontvangst ligt eruit.

Werkzaamheden

Volgens KPN is de storing veroorzaakt door werkzaamheden. Door de werkzaamheden ontstond er een kabelbreuk. KPN gaf eerder aan te werken aan het herstel. De provider verwacht dat alles vrijdag weer werkt. Eén ondernemer meldt dat hij gisteravond weer internet had.

Verlies

De winkeliers zeggen verlies te draaien door de storing. De storing zorgt voor minder klanten. Ook kunnen de ondernemers niet naar behoren hun werkzaamheden uitvoeren. Met de schadeclaim willen de ondernemers de misgelopen inkomsten compenseren.

Comments are closed.