53

1Minuut: Van snorfietsen en de Floriade tot de kinderboekenweek

Vandaag in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Minuut de uitslagen van enkele stellingen op onze website. In de rubriek ‘De Drie van 1Almere’ zie je onder andere een stelling over het verbannen van snorfietsen op Almeerse fietspaden en het afschaffen van de wintertijd.

In de laatste minuut is er aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws. Daarin gaat het over de start van de kinderboekenweek in de Almeerse bibliotheken, de bouw van de dependance van sterrenschool Het Universum in Almere Hout en het wonen in Almere.

Stellingen

Stem mee op de stellingen in de video.

[poll id=”28″]

[poll id=”29″]

[poll id=”30″]

Onderaan deze pagina is het mogelijk om je keuze toe te lichten. We zijn benieuwd naar jouw mening!

Vrijdag

Aanstaande vrijdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van 1Almere 1Minuut. Dan zie je opnieuw actuele headlines van het Almeerse nieuws. Daarnaast blikken we vooruit op een interview met René van Loenen. Ooit was Van Loenen werkzaam voor de landelijke televisie en radio. Fragmenten van het interview zie en hoor je in de uitzending van vrijdag. Op zondag kun je het hele interview beluisteren in de 1Almere-podcast.

Dit vind je misschien ook interessant