Aan de Vaartsluisweg in Almere Buiten zijn drie mannen aangehouden. Zij droegen vuurwapens bij zich die niet van echt te onderscheiden waren. Dat meldt de politie.

Avond

De mannen van 20, 23 en 31 jaar oud werden zondagavond aangehouden rond 19.30 uur. Eerder die avond kreeg de politie een melding binnen over drie mannen met een vuurwapen. ”De mannen waren in een auto gestapt en weggereden. De auto kwam de politie tegemoet rijden waarna de agenten een zogeheten uitpraatprocedure startten”, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Verdacht

De drie mannen wonen in Almere. In totaal werden er drie vuurwapens aangetroffen die niet van echt te onderscheiden waren. Alle wapens alsmede het voertuig waar ze in reden zijn in beslag genomen en de recherche doet onderzoek.

Comments are closed.