57

Ondertussen in Almere: Van Popronde tot de prullenbak op kantoor

In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in de stad.

Vandaag in deze rubriek:

  • Popronde 2018 voorbij
  • Jacht of niet?
  • 95 nieuwe huurwoningen in Almere Buiten
  • Nieuwe prullenbak op kantoor wethouder Van Garderen (VVD).

Hieronder vind je de berichten.

Popronde 2018 voorbij

Dit weekend vond de Popronde plaats. Het was de negende keer dat Almere deel uitmaakte van de Popronde, het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Tussen 12:00 uur ’s middags en 03:00 uur ’s nachts waren er optredens in onder andere cafés, restaurants, koffietentjes en studentenkroegen. Onder andere in Poppodium De Meester waren er optredens.

De organisatie van Popronde is benieuwd naar welk optreden het publiek het meest enthousiast heeft gemaakt.

Jacht of niet

Dit weekend gebeurde er meer in Almere. Connie heeft op Twitter onderstaand bericht geplaatst.

95 nieuwe huurwoningen

De Almeerse woningcorporatie GoedeStede meldt dat er 95 gloednieuwe huurwoningen beschikbaar komen. De woningen staan in het centrum van Almere Buiten. Tot en met 2 oktober is het mogelijk om via WoningNet een reactie te plaatsen. Het project biedt alleen aan één persoonshuishoudens een onderdak. ”Uw inschrijving bij WoningNet is leidend voor de voorlopige toewijzing”, zo laat GoedeStede weten.

Nieuwe prullenbak

Wethouder Hilde van Garderen (VVD) heeft een nieuwe prullenbak op haar kantoor. Niet zomaar een prullenbak, maar een bijzondere. Het gaat om één van de nieuwe prullenbakken die binnenkort in het centrum van Almere worden geplaatst. De wethouder kreeg de prullenbak van de Stadsreiniging.

Dit vind je misschien ook interessant