54

Vandaag: Fantasy Parade in centrum van Almere

Batman, Harry Potter en andere figuren, ze zijn vandaag te zien in het centrum van Almere. Deze zaterdag vindt de Fantasy Parade plaats. Het evenement is gratis te bezoeken en te vinden bij de Passage, Forum en andere locaties in het centrum.

Stoet

”De meest bijzondere fantasy karakters laten zichzelf zien deze middag. Alles komt voorbij en bijna alles kan. Om 13.00 uur verzamelt de vrolijke stoet op het Forum, waar de band Sunfire Music speelt. Vanaf 13.30 vertrekt de parade door het centrum en de deelnemers verblijven hierna in de Passages, waar ook weer van alles te beleven is”, zo vertelt de organisator. Het evenement duurt tot 16.00 uur.

Meedoen

Als je zelf een kostuum hebt, kun je ook meelopen in de parade. Het is mogelijk om je vandaag nog aan te melden. Het aanmelden kan tussen 12.00 en 12.45 uur in de Zadelmakerstraat.

Festival

De Fantasy Parade zijn onderdeel van het Theater & Muziek Festival van vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018. Vrijdag was er een drive-in bioscoop op de Esplanade en gisteren konden bezoekers dwalen tussen de kraampjes met hebbedingetjes.

Dit vind je misschien ook interessant