Vandaag in de 1Almere Podcast veel muziek. Het thema is: De agrarische sector. Niet een thema waar je in eerste instantie aan denkt in een stad als Almere. Toch zijn er in onze stad ook enkele agrarische bedrijven gevestigd. Vooral in de buurt van bedrijventerrein Stichtsekant in de buurt van de A27 wordt er nog landbouw bedreven. Het wordt wel minder, want op steeds meer plekken verijzen nieuwe wijken.

Muziek

Deze podcast gaat niet zo zeer over de boerenbedrijven, maar wel over de historische muziek rondom landbouw. In dit uur hoort u muziek die goed in het gehoor ligt en daardoor ook goed in de muzikale smaak valt. Vaak het zenuwcentrum van de agrarische sectoractiviteiten: de boerderij. Daar waar zelfs ook genoeg muzikaal te beleven valt. Daan Molenaar heeft de uitzending samengesteld en presenteert.

RB

Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door onze collega’s van RB. Deze uitzending vind je daarom ook op hun website.

Comments are closed.