56

Geld inzamelingsactie Oss ondergebracht in stichting

Stichting Treinongeval Oss gaat het geld beheren dat binnenkwam via de inzamelingsactie van Almeerder Nick Nietveld. Volgens Nietveld is de stichting nodig om al het binnengekomen geld goed te beheren en te besteden.

Gemeente Oss

De stichting wordt samen met de gemeente Oss opgericht. Nick Nietveld komt in het bestuur. De andere bestuursleden komen allen uit Oss. De rekening waar het geld op staat, is van de gemeente Oss. Zodra de inzamelingsactie afgelopen is, maakt de gemeente het geld over naar de stichting.

28 september

Tot 28 september is het mogelijk om geld te doneren. Inmiddels is er ruim 250.000 euro opgehaald met de actie.

Ongeval

Vorige week kwamen vier kinderen om het leven bij een ongeluk met een elektrische bakfiets. De begeleider van het kinderdagverblijf kon niet remmen, omdat de rem niet werkte. De begeleider en één kind raakte zwaar gewond.

Dit vind je misschien ook interessant