Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor enkele interessante vrijwilligersfuncties in de VMCA Vacaturebank.

De Groene Reus

”Heb jij een groen hart, ben je enthousiast en zorgvuldig, dan zoeken we jou”, zo laat De Groene Reus weten. De Groene Reus is een duurzame energie coöperatie. De organisatie is op zoek naar meerdere mensen.

Andere organisaties

Ook andere Almeerse organisaties zijn op zoek naar vrijwilligers. Bijvoorbeeld Stichting Twisted en Stichting AAP.

Meer vacatures vind je in de VMCA Vacaturebank. ”De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers. De VMCA is een zelfstandige organisatie die uitgaat van kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties”, zo schrijft de organisatie op de website.

Comments are closed.