56

Deze week: Kunst in Corrosia en Het Groentesoep Festival

Deze week gaat het in een nieuwe aflevering over kunst van de Rotterdamse kunstenaar Daan den Houter. Hij exposeerde een zomer lang in het Almeerse Corrosia. Ook is er aandacht voor Het Groentesoep Festival 2018. Het festival vindt vandaag plaats.

Maandag en woensdag

Op maandag kun je kijken naar het tweede deel over de expositie ‘Acht Uur / Eight Hour’. Op die dag wordt ook het eerste deel uitgezonden over het duurzame festival in Almere Buiten. Op woensdag zie je het vervolg van de reportage over de zevende editie van Het Groentesoep Festival 2018.

Headlines

Natuurlijk kun je ook deze week kijken naar de 1Minuut headlines. 1Almere zoekt deze week speciaal voor jou het belangrijkste nieuws bijeen.

Zondag

Op zondag laat Daan Molenaar je bijzondere muziek horen in het programma ‘Uit Daan’s Platenkoffer’. Het gaat dan onder andere over boeren en landerijen.

Dit vind je misschien ook interessant