Het is Almere City FC gelukt de derde uitwedstrijd van het seizoen tot een succes te maken. Al vroeg kreeg Den Bosch te maken met problemen; in het voordeel van Almere City. De club uit Almere kreeg al na tien minuten een strafschop.

Rode kaart

Scheidsrechter Nagtegaal gaf een rode kaart af aan de Bossche verdediger Kersten. Almere City FC speelde nagenoeg de hele wedstrijd met een man meer op het veld.

Vossebelt

Twee keer scoorde Niek Vossebelt. Vossebelt stapte deze zomer over van Den Bosch naar het Yanmar Stadion. Soleri zorgde voor de definitieve beslissing. Ricardo Kip scoorde namens de Almeerse club het laatste doelpunt.

Wedstrijdverslag

Een uitgebreid wedstrijdverslag is hieronder te bekijken. De beelden zijn van Fox Sports.

https://www.youtube.com/watch?v=ftq71IZWuLg

Comments are closed.