56

Zaterdag: Het Groentesoep Festival in Almere Buiten

Op zaterdag vindt de zevende editie plaats van Het Groentesoep Festival. Het festival wordt gehouden aan het Baltimoreplein in Almere Buiten. Bezoekers kunnen onder andere een creatieve markt bezoeken. Ook is er een theater, zijn er workshops en demo’s van ambachten. Verder is er muziek en zijn er dansoptredens. Het festival is gratis te bezoeken tussen 10:00 en 17:00 uur.

Duurzaam

”Het Groentesoep Festival 2018 wordt weer als vanouds een festival boordevol duurzame oplossingen, recyclen, upcyclen, biologisch, gezond, heel veel bewegen, lachen en je ogen uitkijken. We hebben als vanouds een Creative Market, food, theater en veel dans en zang”, zo vertelt de organisatie. Stichting Art Culture is organisator van het festival.

Reportage

1Almere is aanwezig bij het festival. Op maandag en woensdag wordt er in afleveringen van 1Almere 1Minuut extra aandacht besteed aan het festival. We laten dan sfeerreportages zien.

 

Dit vind je misschien ook interessant