54

Waterlandseweg dit weekend toch open

Door de slechte weersomstandigheden is de Waterlandseweg (N305) dit weekend toch open. De werkzaamheden zijn verplaatst naar volgend weekend. Dat meldt Rijkswaterstaat op Twitter.

Verbreding

Een gedeelte van de Waterlandseweg zou dit weekend dicht zijn. Er zou een breder viaduct worden geplaatst. Voor de veiligheid zou de weg het hele weekend afgesloten zijn. Dat gaat nu niet door. Het in trillen van damwanden en aanbrengen van de belijning vindt pas volgend weekend plaats (28 september tot 1 oktober).

Voorspelling

Rijkswaterstaat heeft de werkzaamheden uitgesteld, omdat er veel regen wordt voorspeld. ”Vooral aankomende zondag wordt veel regen voorspeld. Op deze dag staan er asfalt- en belijningswerkzaamheden gepland. Met de voorspelde hoeveelheid regen kunnen deze werkzaamheden niet uitgevoerd worden”, aldus een Rijkswaterstaat.

Dit vind je misschien ook interessant