In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in Almere.

Dutch Digital Art Museum weer open

Op Twitter wordt gemeld dat het Dutch Digital Art Museum weer op en is. Het museum moest de deuren in het oude pand sluiten, omdat gebouw De Voetnoot niet meer gebruikt kon worden voor de activiteiten van het museum. Eerder dreigde het Dutch Digital Art Museum Almere nog te vertrekken uit de stad.


Nieuw dienstwapen

De politie van Almere Buiten Hout meldt dat zij vandaag oefenen met een nieuw dienstwapen.


Raadsleden op de fiets

Vandaag vindt de officiële aftrap plaats van het rondje fietsen langs circulaire initiatieven in Almere. Zowel raadsleden en wethouders als inwoners van Almere doen mee.

Kattencafé

Op 14 juli opende Het Kattencafé haar deuren. Het café is gevestigd aan de Brouwerstraat. In het café wonen negen katten die afkomstig zijn uit het asiel. Via een crowdfundingactie werd er eerder voldoende geld opgehaald om het café te kunnen starten. Sabine heeft het café gisteren bezocht.

Comments are closed.