De politie heeft diverse meldingen gekregen over zogeheten ‘Irish travellers’. Deze malafide klusjesmannen gaan langs de deuren om hun diensten aan te bieden. De politie roept op om niet in zee te gaan met de klusjesmannen.

Engels sprekend

De travellers zijn herkenbaar aan het feit dat ze Engels praten, ze rijden in voertuigen met een Engels of Iers kenteken en hebben vaak folders bij zich van slechte kwaliteit.

De werkzaamheden worden slecht uitgevoerd en tijdens het werk worden vervolgens allerlei gebreken ‘ontdekt’. Het uiteindelijke gevolg is een torenhoge rekening voor de huiseigenaar die vaak met enige dwang wordt gepresenteerd.

Politie inlichten

‘Mochten inwoners te maken krijgen met deze mannen, dan worden de inwoners verzocht te bellen met het nummer van de politie: 0900 8844’, aldus een woordvoerder van Politie Almere Buiten Hout op Facebook.

Comments are closed.