Onterechte aanhouding na overval New York Pizza

Zaterdagavond zijn twee onschuldige mannen aangehouden na een overval op New York Pizza. De pizzazaak werd zaterdag rond 22.30 uur overvallen. In de omgeving is gezocht naar de daders en door agenten werden twee verdachten aangehouden. Na onderzoek bleek dat deze twee mannen niet betrokken waren bij de overval.

Opsporing

De twee overvallers zijn jongemannen tussen de 16 en 20 jaar oud. Beiden hebben een lichtgetinte huidskleur en zijn ongeveer 1.70 á 1.80 m lang.

Dader 1 had donker krullend haar. Hij was gekleed in een zwarte jas van vermoedelijk het merk Stone Island.

Dader 2 droeg een donkere jas mogelijk donkerblauw van kleur.

Ook is de politie op zoek naar getuigen.

Messen

De overval vond plaats aan de Haagbeukweg in de Parkwijk. ”Die avond rond 22.15 uur kwamen twee overvallers het pand binnen. Ze zwaaiden met messen en bedreigden het aanwezige personeel. Er werd geld geëist. Nadat ze een geldbedrag buit hadden gemaakt gingen ze er vandoor”, aldus de politie.