Wat gebeurde er dit weekend in jouw buurt? Lees het hieronder in het weekendoverzicht met nieuws uit Almere.

Overval New York Pizza

Een vestiging van New York Pizza in de Parkwijk is zaterdagavond overvallen. De overval vond plaats rond 22.30 uur. Daarna werd er gezocht naar de daders. Daarbij werd onder andere gebruik gemaakt van een helikopter. Ook via Burgernet werd door de politie een oproep geplaatst. Rond 23.15 uur werden er twee personen aangehouden.


Brandweer zoekt vrijwilligers

Zaterdag hield Brandweer Flevoland een selectiedag. 23 mogelijke vrijwilligers kregen verschillende opdrachten. Zo moesten zij hun conditie testen, zo snel mogelijk brandweerslangen uitrollen en een hoogte oefening uitvoeren.

Begin dit jaar deed de brandweer een oproep voor nieuwe vrijwilligers. Op alle locaties in Flevoland wordt nog gezocht naar vrijwilligers. Vooral in de Noordoostpolder is er een tekort.

Nederlands record roeien door Almeerders

Twee Almeerders hebben een Nederlands record te pakken. Niki van Sprang en Amos Keijser wonnen de B-finale in een nieuw Nederlands record. Samen wisten zij over de finish te komen in een tijd van 06.05.1.

Badmintonners winnen van Smashing

AviAir Almere heeft in zijn tweede wedstrijd een 6-2 overwinning geboekt op Smashing in Wijchen. Amy Tan, nieuw binnen de club, kende een uitstekende start door haar enkel- en mixpartij te winnen. Vooral de laatste partij van de avond was vermakelijk. Dave Khodabux en Georgy van Soerland verloren weliswaar hun mix van Roy Reijbroek en Lieke Maes. Toch was die partij een spektakelstuk, zo laat de club weten. Op de website van Badminton Vereniging Almere zijn foto’s te bekijken van de wedstrijd.

Comments are closed.