De Vereniging Bedrijfskring Almere organiseert ook dit jaar een Miljoenennota-middag. De middag vindt plaats op de dag na Prinsjesdag. Volgens de Bedrijfskring is de Miljoenennota-middag anders dan in de voorgaande jaren.

Kunstlinie

De middag wordt gehouden in het gebouw van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). ”Het complete podium van KAF wordt omgetoverd tot een late afternoon talkshow setting. De talkshowhost is niemand minder dan Jort Kelder”, zo laat de organisatie weten.

Experts

Jort spreekt met diverse experts over de Miljoenennota en andere economisch relevante zaken. ”Zo zal Jort Kelder onder andere Barbara Baarsma (directeur Kennisontwikkeling Rabobank) en Jan Zweekhorst (senior Fiscalist) aan de tand voelen over de gevolgen voor de Almeerse ondernemers en het Almeerse ondernemersklimaat”, zegt de VBA. ”Annemarie Jorritsma, recent benoemd tot Commissaris-Generaal van de Floriade 2022, en Nik Smit (directeur Almere City Marketing) bespreken de kansen voor Almere met betrekking tot toerisme, citymarketing en de Floriade.”

Ook cabaretier Kristel Zweers is aanwezig. Zij is bekend van De Lama’s en is aanstaande woensdag sidekick. Verder is er nog muziek door Almeers toptalent.

De middag start woensdag 19 september om 15.15 uur.

Foto

Presentator Jort Kelder, Bron: Wikipedia.

Comments are closed.