63

Flevoziekenhuis ontvangt Vaat- en Spataderkeurmerk

De Vaat- en spataderzorg van het Flevoziekenhuis voldoen aan de kwaliteitscriteria. Het ziekenhuis heeft het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk van de Harteraad ontvangen.

Samenwerking

Vooral door een goede samenwerking wordt de kwaliteit van zorg verhoogd: “Door consequent de kwaliteit te monitoren en waar nodig te verbeteren, hebben wij al jaren het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk”, legt vaatchirurg Laurens Huisman uit. “Onze afdelingen dermatologie en vaatchirurgie werken heel goed samen, dat is essentieel voor het leveren van hoogwaardige spatader- en vaatzorg.”

Harteraad

Harteraad is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.

Dit vind je misschien ook interessant