60

Busvervoer Almere-Amsterdam rijdt om vanwege afsluiting

Vanwege werkzaamheden bij de Maxisweg rijden alle R-netlijnen om. Het gaat om de buslijnen 322, 323, 327 en 328. Reizigers uit Almere in de richting van Amsterdam moeten rekening houden met extra reistijd. De bussen rijden een alternatieve route. Ook wordt er een pendelbus ingezet vanaf Muiden P+R naar Maxisweg v.v.

Dicht

”De route is afgesloten vanaf Muiden P+R in de richting Amsterdam en vanaf de kruising Weteringweg richting Diemerknoop. Daardoor kunnen de haltes Diemerknoop en Maxisweg niet aangedaan worden”, zo laat Keolis weten.

Vanwege werkzaamheden is de Maxisweg afgesloten voor al het verkeer tussen 16 september 2018 05:00 uur tot en met medio eind oktober 2018.

Nachtlijnen

Ook het nachtvervoer wordt omgeleid. NightGo lijnen N21, N22 en N23 rijden een aangepaste route.

Dit vind je misschien ook interessant