In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in Almere.

Stopborden

Het negeren van een stopbord komt dagelijks voor. Niet verstandig en levensgevaarlijk natuurlijk. Daar kwam ook een 16-jarige Almeerse achter. Zij reed op haar fiets in de buurt van het Appelpad toen zij geraakt werd door een auto. ”Mijn nichtje wist door de paniek en schrik niet wat ze moest doen. Ze vroeg aan de automobilist of hij haar niet had gezien en kreeg ‘kon je niet beter uit je doppen kijken’ naar haar hoofd gegooid, en is vervolgens doorgereden”, zo vertelt de oom van de 16-jarige Almeerse.

”Door de schrik kon ze niet meer zo goed herinneren hoe het voertuig eruit zag. Het enige wat ze kon herinneren was dat het een lichtblauwe bestelbus was ongeveer ter grootte van een Volkswagen Caddy en dat het een blanke man was met gemillimeterd haar en donkere kleren”.

Oom Mohammed hoopt dat de automobilist gevonden wordt. Hij wil aangifte doen. Ik ontvang graag een privébericht om aangifte te doen, want deze man mag hier niet ongestraft mee weg komen”.

Mocht je iets hebben gezien? Het is ook mogelijk om het aan onze redactie te melden.
Het ongeval gebeurde gisterochtend rond kwart voor negen in Tussen de Vaarten.

Sleutel

Op Station Almere Parkwijk heeft iemand een sleutel gevonden. Op Facebook wordt een oproep gedaan.

”Wie is dit kwijt?”, schrijft Arlette. De eigenaar kan zich ook bij de redactie melden.

Knuffel

Ook werd er een knuffel gevonden. ”Ik vond de knuffel aan het fietspad langs de Populierenstraat. Ongeveer bij de fietsbrug over de Hoge Vaart. Inmiddels gewassen”, zo laat Mirjam weten. ”Welk kind mist zijn of haar knuffel?”.

De knuffel werd gisteren gevonden.

Comments are closed.