63

Dagoverzicht 11 september: Van Flevoziekenhuis tot politie

Wat gebeurde er vandaag in jouw buurt? Lees het hieronder in een overzicht van het lokale nieuws uit Almere.

Co-assistent hoeft niet weg

Een chirurg van het Flevoziekenhuis hoeft zijn co-assistent niet weg te sturen. Dat heeft het Tuchtcollege besloten. Een 46-jarige Almeerder klaagde over een chirurg in het Flevoziekenhuis. Het Tuchtcollege heeft de man ongelijk gegeven.

De Almeerder wilde niet dat de co-assistent aanwezig was bij medisch onderzoek. De chirurg wilde het onderzoek samen met de co-assistent doen. Het onderzoek ging daarom niet door. Volgens de Almeerder zou de zorgplicht zijn geschonden. Er werd bepaald dat dit niet het geval was.

Lees meer over het Flevoziekenhuis: Flevoziekenhuis behaalt accreditatie “met vlag en wimpel”

Verdachte opgepakt

Een 19-jarige Almeerder is opgepakt. De Almeerder wordt verdacht van twee overvallen op supermarkten in de stad. Vorige week toonde het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden van de overval. Deze week bleek dat er veel tips binnen zijn gekomen en er een verdachte is aangehouden.

Man gewond

Dinsdagavond is er een man gewond geraakt in zijn woning in Almere Haven. Volgens geruchten gaat het om een steekincident. De politie kon dat niet bevestigen. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Er werd ook een Traumahelikopter opgeroepen. De politie heeft onderzoek gedaan in de woning aan de Sluis.

Ander nieuws

Lees ook:

Dit vind je misschien ook interessant